Offerte aanvragen

Digital Signaged

Opzoek naar een effectief systeem, waarin u helemaal zelf op de regiestoel zit? Dat kan en wel bij ESC Media, uw partner in digital Media.

ESC Media biedt u en compleet concept aan waarin alles zit wat u nodig hebt voor een volwaardig Digital Signage systeem. Iedereen kan nu zijn klanten en bezoekers beter en sneller informeren met behulp van deze moderne techniek. Het is gebruiksvriendelijk en niet duur.

Ons Systeem is ontworpen om eenvoudig en snel digitale beeldschermen in te zetten voor informatie en/of reclamedoeleinden op alle mogelijke locaties en/ of projecten. Het hele systeem bestaat uit slechts 3 onderdelen: Beeldscherm + Rasberry PI + software om uw eigen Content te beheren.

Het beheer is zeer eenvoudig en vanaf elke PC uit te voeren. Supersnel en super efficiënt. In slechts 3 stappen maak je met de Content software een waardige en vooral effectieve presentatie:

De 3 stappen naar een waardige presentatie van jouw bedrijf: 

Stap 1

Zet je tekst, foto’s & video in een template.

Stap 2

Maak een playlist met de gewenste items

Stap 3

Push de playlist naar uw beeldscherm

Kosten: 

“effectief en snel, een genot om mee te werken”.

Naast onze service biedt ESC Media een levenslange garantie op de hardware! Kosten: (LED) Beeldscherm + Systeem + Software € 950,- ex btw – eenmalige aankoop.
Kosten maandelijks voor het gebruik maken van de software bedraagt: € 45,- ex btw.